מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 192 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
פנקייק מושלם מהמטבח הגרמני
- 1 מחממים את התנור מראש לחום של 220 מעלות ומכניסים פנימה גם את התבנית שנאפה בה (אני השתמשתי בתבנית אובלית באורך 18 ס"מ).
- 2 מכניסים את כל המרכיבים מלבד החמאה אל תוך הבלנדר וטוחנים רק לאיחוד קל.
- 3 זורקים את החמאה אל התבנית שבתנור עד שהיא נמסה לגמרי, מוזגים את תערובת הפנקייק שלנו ואופים למשך כ- 20 דקות או עד שהקצוות זהובות ופלאפיות.
- 4 מוציאים ומקשטים עם מה שאוהבים.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם תותים טריים, קצפת, אבקת סוכר או כל תוספת שאוהבים.
ציוד נדרש: בלנדר.
שיטת ההכנה כוללת גם טחינה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
27.9% |
19% |
53.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב