מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 74 גרם למנה\יחידה (6 מנות)
- החומרים הרטובים
- ביצה - Medium
- חלב - 4 כפות - סה"כ (40 מ"ל)
- שמן קנולה - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
- החומרים היבשים
- שוקולית - 2 כפות גדושות - סה"כ (38 גרם)
- סוכר - 3 כפות שטוחות - סה"כ (45 גרם)
- קמח תופח - 4 כפות שטוחות - סה"כ (48 גרם)
- המילוי
- ממרח חלב - 5 כפיות - סה"כ (90 גרם)
- הציפוי
- נוטלה - 2 כפות - סה"כ (94 גרם)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 טורפים את הביצים, מוסיפים את החלב והשמן ומערבבים.
- 2 בכלי קטן אחר המתאים למיקרוגל מערבבים את החומרים היבשים - הקמח, הסוכר והשוקולית.
- 3 מאחדים את החומרים הרטובים עם החומרים היבשים ומערבבים היטב עד שאין גושים בכלל.
- 4 שמים 5 כפיות של שוקולד לבן למעלה, כל כפית במקום אחר בעוגה.
- 5 מחממים במיקרוגל בעוצמה גבוהה למשך כ- 3 דקות.
- 6 מוציאים מהמיקרוגל בזהירות (רותח), ומורחים למעלה שוקולד נוטלה.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
27.9% |
6.4% |
65.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב