מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 141 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
פשוט עוגת גבינה מושלמת
- 1 לחמם מראש את התנור לחום של 150 מעלות.
- 2 לערבב את הפתיבר והחמאה יחד, ולשטח ברינג או תבנית בקוטר 22-24 ס"מ.
- 3 להמיס את השמנת המתוקה והשוקולד הלבן במיקרוגל. לערבב יחד את הגבינות, השמנת החמוצה והסוכר, ולהוסיף בהדרגה את הביצים. להוסיף את השמנת עם השוקולד ואת מחית הוניל ולהמשיך לערבב עד לאיחוד.
- 4 להעביר את הבלילה על תחתית הפירורים ולאפות בתנור החם למשך כשעה וחצי.
- 5 מיד לאחר האפייה לערבב את השמנת החמוצה עם אבקת הסוכר, למזוג על העוגה האפויה, ליישר בעדינות, לצנן לטמפרטורת החדר ולהעביר למקרר למשך כ- 6 שעות לפחות. מתקבלת עוגת גבינה ושוקולד לבן אפויה וטעימה במיוחד - מומלץ לקשט בדובדבנים טריים ומתוקים!
- 6 בתיאבון

טיפ למתכון
העוגה נשמרת עד 3 ימים במקרר. ניתן להקפיא את העוגה לחודשיים ואף יותר בכיף. ניתן להשתמש רק בגבינה לבנה או רק בגבינת שמנת.
ציוד נדרש: רינג או תבנית בקוטר 22-24 ס"מ.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
37.9% |
13.5% |
48.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב