דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פשוט עוגת גבינה מושלמת

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 141 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לחמם מראש את התנור לחום של 150 מעלות.
  • 2 לערבב את הפתיבר והחמאה יחד, ולשטח ברינג או תבנית בקוטר 22-24 ס"מ.
  • 3 להמיס את השמנת המתוקה והשוקולד הלבן במיקרוגל. לערבב יחד את הגבינות, השמנת החמוצה והסוכר, ולהוסיף בהדרגה את הביצים. להוסיף את השמנת עם השוקולד ואת מחית הוניל ולהמשיך לערבב עד לאיחוד.
  • 4 להעביר את הבלילה על תחתית הפירורים ולאפות בתנור החם למשך כשעה וחצי.
  • 5 מיד לאחר האפייה לערבב את השמנת החמוצה עם אבקת הסוכר, למזוג על העוגה האפויה, ליישר בעדינות, לצנן לטמפרטורת החדר ולהעביר למקרר למשך כ- 6 שעות לפחות. מתקבלת עוגת גבינה ושוקולד לבן אפויה וטעימה במיוחד - מומלץ לקשט בדובדבנים טריים ומתוקים!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
העוגה נשמרת עד 3 ימים במקרר. ניתן להקפיא את העוגה לחודשיים ואף יותר בכיף. ניתן להשתמש רק בגבינה לבנה או רק בגבינת שמנת.

ציוד נדרש: רינג או תבנית בקוטר 22-24 ס"מ.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של קאי!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)375266
חלבונים (גרם)8.6 6.1
פחמימות (גרם)3122
מתוכן סוכרים (גרם)21.07 14.95
שומנים (גרם)24.14 17.12
מתוכם שומן רווי (גרם)13.74 9.75
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.810.58
כולסטרול (מ"ג)132.08 93.68
נתרן (מ"ג)208.5147.87
מים (גרם)16.1911.48
ויטמין A (מק"ג)3424.11
ויטמין B (מ"ג)0.50.35
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.330.23
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)9.997.08
ויטמין B12 (מק"ג)0.190.13
ויטמין D (מק"ג)0.440.31
ויטמין E (מ"ג)0.220.16
ויטמין K (מק"ג)0.060.05
סידן (מ"ג)77.5555
ברזל (מ"ג)0.370.26
מגנזיום (מ"ג)2.551.81
זרחן (מ"ג)42.0829.84
אבץ (מ"ג)0.270.19
אשלגן (מ"ג)29.5320.95
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.410.29
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.330.23
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.780.55
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.730.51

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 37.9% 13.5% 48.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.61 (0.61 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.