דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת גבינה ניו יורק
עוגת גבינה ניו יורק
עוגת גבינה ניו יורק
בואו להרגיש כאילו אתם בניו יורק

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 131 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לטחון את הפתיבר, לערבב עם החמאה מומסת עד למרקם חולי, לשטח בתבנית עגולה בקוטר 22/24 ס"מ ולהקפיא עד להכנת הבלילה. בינתיים, לחמם את התנור מראש לחום של 150 מעלות (חום עליון-תחתון).
  • 2 לערבב בקערה גדולה את הגבינות, השמנת החמוצה והסוכר, להוסיף את הביצים ותמצית הוניל, ולהמשיך לערבב עד לאיחוד.
  • 3 להמיס במיקרוגל את השוקולד הלבן והשמנת המתוקה למרקם אחיד, להוסיף בהדרגה תוך כדי ערבוב לתערובת הגבינות ולהעביר את התערובת אל התבנית מעל תחתית הפתיבר.
  • 4 לאפות את העוגה בתנור שחומם מראש למשך כשעה ורבע עד להתייצבות בצדדים (באמצע אמורה לרטוט מעט). אגב, בתחתית התנור להניח תבנית עם מים רותחים על מנת ליצור אדים בתנור.
  • 5 להכניס את העוגה למקרר ללילה או כ- 6 שעות להתייצבות. לאחר שהוצאנו מהמקרר לערבב את מרכיבי הציפוי, למרוח מעל העוגה ולקשט בדובדבנים או מה שאוהבים.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 22/24 ס"מ.

הערך התזונתי לא כולל את הדובדבנים את כל קישוט אחר שמוסיפים על העוגה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של ליטל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)381291
חלבונים (גרם)7.09 5.4
פחמימות (גרם)2620
מתוכן סוכרים (גרם)19.68 15.01
שומנים (גרם)27.63 21.06
מתוכם שומן רווי (גרם)16.4 12.5
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.830.63
כולסטרול (מ"ג)126.52 96.44
נתרן (מ"ג)207.64158.28
מים (גרם)13.1210
ויטמין A (מק"ג)27.220.73
ויטמין B (מ"ג)0.40.3
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.260.2
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.996.09
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.12
ויטמין D (מק"ג)0.350.27
ויטמין E (מ"ג)0.180.14
ויטמין K (מק"ג)0.050.04
סידן (מ"ג)73.6956.17
ברזל (מ"ג)0.30.23
מגנזיום (מ"ג)2.081.58
זרחן (מ"ג)33.6825.67
אבץ (מ"ג)0.220.17
אשלגן (מ"ג)24.0718.35
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.330.25
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.270.2
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.620.47
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.580.44

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 45.5% 11.7% 42.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.83 (0.83 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.