דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מאפה מלאווח קל, טעים ומהיר שכולם יאהבו

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 67 גרם למנה\יחידה (תכפילו כמויות!!!)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להפשיר את המלאווח למשך כ- 5 דקות על השיש (כשהמלאווח קפוא הוא יישבר אם תנסו לגלגל אותו, לכן ההפשרה).
  • 2 למרוח על כל המלוואח את רוטב הפיצה ולהשאיר מסגרת ריקה כדי שהרוטב לא ייצא ויישרף בתנור.
  • 3 לפזר את חתיכות הגבינה הצהובה (אני חתכתי עם סכין לריבועים קטנים), לגלגל לרולדה ולחתוך עם סכין ל- 6 יחידות שוות.
  • 4 להבריש בביצה הטרופה, לפזר מעל את השומשום והפרמזן, ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות טורבו למשך כ- 10 דקות או עד להזהבה. מתקבלים שבלולי פיצה מלאווח מפנקים וקלים להכנה!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין רוטב עגבניות מ- 2 כפות גדושות של רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור, אבקת שום ומעט אורגנו.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של דנה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)143215
חלבונים (גרם)6.39 9.61
פחמימות (גרם)1218
מתוכן סוכרים (גרם)0.04 0.06
שומנים (גרם)7.78 11.7
מתוכם שומן רווי (גרם)3.41 5.13
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)51 76.69
נתרן (מ"ג)415.27624.47
סיבים תזונתיים (גרם)0.63 0.95
מים (גרם)8.6412.99
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)18.1527.29
ויטמין B (מ"ג)0.270.4
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.08
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.170.26
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.348.02
ויטמין B12 (מק"ג)0.10.15
ויטמין C (מ"ג)0.020.03
ויטמין D (מק"ג)0.230.35
ויטמין E (מ"ג)0.120.18
ויטמין K (מק"ג)0.170.26
סידן (מ"ג)89.22134.17
ברזל (מ"ג)0.220.34
מגנזיום (מ"ג)1.532.29
זרחן (מ"ג)22.5833.96
אבץ (מ"ג)0.150.22
אשלגן (מ"ג)16.7225.14
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.881.33
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.180.27
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.061.59
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.390.58

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.4% 29.1% 23.9% 44.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.44 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.