1. טורפים בקערה את החלב, השמן, המלח ומיץ הלימון (או החומץ) עד לקבלת תערובת בהירה, אחידה וסמיכה.
2. מנפים את הקמח ואבקת האפייה בהדרגה, ולשים עד לקבלת בצק רך, גמיש ולא דביק. אם הבצק דביק מוסיפים עוד מעט קמח עד שהבצק נעשה נוח, אבל לא יותר מדי, לשים עוד 3 דקות, מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים כל חלק לעלה דק.
3. מערבבים את כל מצרכי הרוטב ומורחים חצי מהכמות על כל עלה.
4. מפזרים על כל עלה חצי מכמות הגבינה הצהובה.
5. מגלגלים את הבצק לרולדה וחותכים שבלולים בעובי 2 וחצי ס"מ.
6. מסדרים בתבנית כשהחלק החתוך כלפי מעלה. את ה"זנב" של הבצק מכניסים מתחת לשבלול כדי שלא ייפתח באפייה.
7. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 15-20 דקות, עד שהשבלול זהוב והגבינה מבעבעת.
8. ניתן לשמור בקירור או בהקפאה.
9. בתיאבון