דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

32 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה (כ- 32 בורקסים)

  • רסק עגבניות - 8 כף - סה"כ (136 גרם)
  • בצל - 2 יחידה קטנה - סה"כ (126 גרם)
    בצלים קצוצים
  • טבעות זיתים - 6 כף - סה"כ (138 גרם)
    2 חופני זיתים מגולענים פרוסים
  • שום - 4 שן
    שיני שום כתושות
  • מים - 12 כף - סה"כ (120 מ"ל)
  • מלח - 2 כפית שטוחה
  • פפריקה - 2 כפית שטוחה
    פפריקה מעושנת
  • אורגנו מיובש - 8 כף שטוחה - סה"כ (24 גרם)
    או תערובת תבלין איטלקית
  • בצק עלים - שקית (1000 גרם)
- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לטגן קלות את השום הכתוש והבצלים הקצוצים עד להזהבה.
  • 2 להוסיף את שאר המרכיבים מלבד הזיתים לרוטב ולבשל על אש נמוכה למשך חמש דקות.
  • 3 לתת לרוטב להתקרר מעט בכדי שנוכל למרוח על בצק העלים.
  • 4 להוציא את הבצק המופשר מהמקרר, לפרוס אותו על משטח יבש. חייב שזה יהיה בצק מגולגל שכבר מרודד ורק צריך לפרוס אותו, אם הבצק הוא גוש, אז צריך לרדד לדפים.
  • 5 למרוח את הרוטב באופן אחיד, לפזר את הזיתים מעל (2 חופנים), לגלגל לרול ולחתוך כל חלק למספר טבעות. סה"כ יוצא כ- 32 יחידות.
  • 6 להכניס לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך 20-25 דקות, להציץ ולראות כאשר משחים זה אומר שזה מוכן.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגיש לצד סלט טרי.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול. הערך התזונתי לא כולל את הצ`ילי החריף.

- פרסומת -

כנסו: ספר המתכונים של נטלי הולדינג

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)132 קלוריות265 קלוריות
חלבונים2.2 גרם4.3 גרם
פחמימות14 גרם27 גרם
מתוכן סוכרים245.1 מ"ג491.3 מ"ג
שומנים7.8 גרם15.6 גרם
מתוכם שומן רווי3.6 גרם7.3 גרם
מתוכם שומן טראנס109.4 מ"ג219.3 מ"ג
נתרן365.6 מ"ג733.1 מ"ג
סיבים תזונתיים464.6 מ"ג931.6 מ"ג
מים7.8 גרם15.6 גרם
ויטמין A7.5 מק"ג15.1 מק"ג
ויטמין B (סה"כ)151.1 מק"ג302.9 מק"ג
ויטמין B17.2 מק"ג14.4 מק"ג
ויטמין B27.5 מק"ג15.1 מק"ג
ויטמין B388 מק"ג176.4 מק"ג
ויטמין B513 מק"ג26.1 מק"ג
ויטמין B632.5 מק"ג65.2 מק"ג
חומצה פולית - ויטמין B92.9 מק"ג5.8 מק"ג
ויטמין C1.8 מ"ג3.7 מ"ג
ויטמין E198.9 מק"ג398.7 מק"ג
ויטמין K4.8 מק"ג9.7 מק"ג
סידן14.8 מ"ג29.8 מ"ג
ברזל400.5 מק"ג803.1 מק"ג
מגנזיום3.1 מ"ג6.1 מ"ג
זרחן4.9 מ"ג9.8 מ"ג
אבץ60.3 מק"ג121 מק"ג
אשלגן27 מ"ג54.1 מ"ג
חומצות שומן רב בלתי רוויות59.9 מ"ג120.1 מ"ג
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 333.4 מ"ג66.9 מ"ג
חומצה לינולאית-אומגה 626.5 מ"ג53.2 מ"ג
חומצות שומן חד בלתי רוויות8.5 מ"ג17 מ"ג
חומצת שומן אולאית-אומגה 97.1 מ"ג14.2 מ"ג

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 32.3% 9% 56.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
אורז אדום

אורז אדום

אורז בסמטי עם ירקות

אורז בסמטי עם ירקות

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! רוצים לנסות?

קיפודי אורז ובשר

קיפודי אורז ובשר

ספינג' ביתי

ספינג' ביתי

קובה סלק פיקנטית ברוטב סמיך

קובה סלק פיקנטית ברוטב סמיך

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪