דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פיצות אישיות ביתיות
פיצות אישיות ביתיות
פיצות קטנות שהילדים עפים עליהן

מצרכים למתכון

27 מנות/יחידות, 130 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפיצות האישיות (כ- 50 גרם לכל פיצה אישית))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקערת המיקסר עם וו לישה מתחילים ללוש את הקמח, השמרים הסוכר והשמן, מוסיפים את המים הפושרים בהדרגה ולפי הצורך, ולשים כ- 8 דק` עד לקבלת בצק נוח ולא דביק מדי (לקראת סיום הלישה מוסיפים גם את המלח).
  • 2 מניחים את כדור הבצק בקערה משומנת להתפחה של כשעה או עד להכפלת הנפח.
  • 3 מחלקים את הבצק לכדורים במשקל 50 גרם, כל כדור פותחים במערוך לעיגול שטוח, מניחים בתבנית עם נייר אפייה ומתפיחים שוב כחצי שעה (לכסות את התבנית בניילון נצמד או מגבת).
  • 4 הכנת הרוטב: מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה קלה מאוד, מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים במשך כמה דקות עד שהרוטב הופך למעט סמיך.
  • 5 מחממים מראש את התנור לחום של 180 מעלות.
  • 6 לאחר ההתפחה מורחים מרוטב הפיצה ומפזרים את הגבינה והתוספות הרצויות.
  • 7 אופים בתנור החם למשך כ- 25-30 דקות או עד שמוכן (תלוי בסוג התנור). מתקבלות פיצות אישיות מפנקות וטעימות במיוחד!
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום מוצרלה ניתן להשתמש בגבינה גאודה מגורדת. ניתן להשתמש ברוטב עגבניות מוכן לפיצה.

ציוד נדרש: מיקסר עם וו לישה.

הערך התזונתי לא כולל את התוספות לפיצה. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של ליטל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)258198
חלבונים (גרם)10.15 7.79
פחמימות (גרם)3225
מתוכן סוכרים (גרם)3.8 2.92
שומנים (גרם)9.98 7.66
מתוכם שומן רווי (גרם)3.14 2.41
כולסטרול (מ"ג)16.59 12.74
נתרן (מ"ג)448.07343.98
סיבים תזונתיים (גרם)0.7 0.54
מים (גרם)67.1851.57
ליקופן (מ"ג)0.820.63
ויטמין A (מק"ג)52.0139.93
ויטמין B (מ"ג)0.440.34
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.05
ויטמין B3 (מ"ג)0.230.18
ויטמין B5 (מ"ג)0.070.05
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.055.41
ויטמין B12 (מק"ג)0.480.37
ויטמין C (מ"ג)5.234.01
ויטמין E (מ"ג)0.230.17
ויטמין K (מק"ג)3.212.46
סידן (מ"ג)112.5186.38
ברזל (מ"ג)0.220.17
מגנזיום (מ"ג)8.736.7
זרחן (מ"ג)84.664.94
אבץ (מ"ג)0.680.53
אשלגן (מ"ג)102.7478.87
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.20.15
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.080.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.120.09
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.391.07
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.20.92

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 18.8% 19.1% 60.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.24 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.