דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת גבינה ברולה
עוגת גבינה ברולה
עוגת גבינה ברולה
שילוב מושלם של עוגת גבינה וקרם ברולה

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 107 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות. בנוסף, מכינים רינג בקוטר 20 ס"מ עם נייר אפייה בתחתית ובדפנות, ועוטפים בנייר אלומיניום.
  • 2 מערבבים את הפתיבר יחד עם החמאה, משטחים בתבנית העוגה בתחתית וגם בדפנות.
  • 3 בקערה גדולה מערבבים את הביצים, הסוכר, השמנת המתוקה, מיץ הלימון ותמצית הוניל, וטורפים הכל יחד. מוסיפים את השמנת החמוצה, גבינת השמנת והקורנפלור, טורפים היטב כדי שלא יהיו גושים ומוזגים את הבלילה לתוך התבנית.
  • 4 מניחים את התבנית בתוך מגש אפייה של התנור עם מים ליצירת אמבט אדים. מכניסים לאפייה בתנור למשך כ- 40 דקות, לאחר מכן מורידים את החום ל- 160 מעלות ואופים עוד כ- 45 דקות. מכבים את התנור ומשאירים בפנים את העוגה לעוד כשעה.
  • 5 מעבירים את העוגה להתייצבות והתקררות של כ- 4 שעות לפחות או למשך לילה.
  • 6 לפני ההגשה מפזרים מלמעלה את הסוכר ושורפים בעדינות בעזרת ברנר. זהו - מתקבלת עוגת גבינה ברולה מושלמת לחג שבועות!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: רינג או תבנית עגולה לעוגה בקוטר 20 ס"מ.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של דיאנה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)328306
חלבונים (גרם)4.5 4.19
פחמימות (גרם)2624
מתוכן סוכרים (גרם)15.04 14
שומנים (גרם)23.15 21.55
מתוכם שומן רווי (גרם)13.65 12.7
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.770.72
כולסטרול (מ"ג)107.97 100.5
נתרן (מ"ג)173.4161.39
סיבים תזונתיים (גרם)0.03 0.03
מים (גרם)12.7111.83
ויטמין A (מק"ג)20.418.99
ויטמין B (מ"ג)0.310.29
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.20.19
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.566.1
ויטמין B12 (מק"ג)0.110.11
ויטמין C (מ"ג)1.091.01
ויטמין D (מק"ג)0.260.24
ויטמין E (מ"ג)0.140.13
ויטמין K (מק"ג)0.040.04
סידן (מ"ג)48.4545.1
ברזל (מ"ג)0.240.22
מגנזיום (מ"ג)1.821.69
זרחן (מ"ג)25.8524.06
אבץ (מ"ג)0.170.16
אשלגן (מ"ג)21.2619.79
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.240.23
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.20.19
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.470.43
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.440.41

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 43.6% 8.5% 47.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.77 (0.78 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.