מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 244 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 מאדים את הבצל בסיר בשמן הזית. מוסיפים את העגבניות וכ- 5 ליטר מים.
- 2 מגרדים את הגזרים למרק, מוסיפים את האורז ואת שיבולת השועל, ומביאים לרתיחה.
- 3 מוסיפים את המלח, הפלפל השחור והסוכר, ומבשלים על אש קטנה כשעה.
- 4 בסוף הבישול מוסיפים את השום הכתוש ואת הבזיליקום, וטוחנים את המרק עם בלנדר מוט עד למרקם הרצוי.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: סיר גדול.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם אידוי/טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
13.1% |
4.9% |
10.9% |
71.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב