מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 557 גרם למנה\יחידה (6 מנות)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 לבשל במים את תפוחי האדמה בשלמותם עד שהם מתרככים.
- 2 לסנן ולקרר.
- 3 לחתוך כל תפוח אדמה לארבע ולהניח בתבנית אפייה.
- 4 לצקת את השמן והתבלינים ולערבב כך שכל תפוחי האדמה יהיו מכוסים בתיבול.
- 5 לאפות ללא כיסוי 25-30 דקות עד להשחמה יפה.
- 6 להגיש חם.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.7% |
23.4% |
7.3% |
60.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב