דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 557 גרם למנה\יחידה (6 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לבשל במים את תפוחי האדמה בשלמותם עד שהם מתרככים.
  • 2 לסנן ולקרר.
  • 3 לחתוך כל תפוח אדמה לארבע ולהניח בתבנית אפייה.
  • 4 לצקת את השמן והתבלינים ולערבב כך שכל תפוחי האדמה יהיו מכוסים בתיבול.
  • 5 לאפות ללא כיסוי 25-30 דקות עד להשחמה יפה.
  • 6 להגיש חם.
  • 7 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)19435
חלבונים (גרם)3.02 0.54
פחמימות (גרם)255
מתוכן סוכרים (גרם)0.76 0.14
שומנים (גרם)9.68 1.74
מתוכם שומן רווי (גרם)1.5 0.27
נתרן (מ"ג)151.3727.19
סיבים תזונתיים (גרם)3.59 0.65
מים (גרם)515.8192.66
ויטמין A (מק"ג)6.91.24
ויטמין B (מ"ג)5.270.95
ויטמין B1 (מ"ג)0.150.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.130.02
ויטמין B3 (מ"ג)3.260.59
ויטמין B5 (מ"ג)1.320.24
ויטמין B6 (מ"ג)0.380.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)22.714.08
ויטמין C (מ"ג)16.612.98
ויטמין D (מק"ג)0.180.03
ויטמין E (מ"ג)0.390.07
ויטמין K (מק"ג)14.732.65
סידן (מ"ג)51.099.18
ברזל (מ"ג)1.830.33
מגנזיום (מ"ג)37.656.76
זרחן (מ"ג)82.5614.83
אבץ (מ"ג)0.760.14
אשלגן (מ"ג)572.35102.82
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.220.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.090.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.120.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.7% 23.4% 7.3% 60.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.4 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.