סלט מעולה לאירוח
1. פורסים את הבטטות לפרוסות דקות ומערבבים בקערה יחד עם השמן, הרוזמרין, המלח הגס והפלפל השחור.
2. מחממים מחבת פסים. כשהיא חמה מסדרים את פרוסות הבטטות במחבת וצולים היטב מכל צד עד שהן מתרככות.
3. חוצים את תפוח העץ לחצי וכל חצי פורסים לפרוסות דקות.
4. חותכים את החסה לרצועות דקות.
5. מנערים בצנצנת את כל מרכיבי הרוטב.
6. מערבבים בקערה את החסה, פרוסות התפוח והבטטות הצלויות, ויוצקים מעל את הרוטב.
7. בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.