דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 255 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט ירוק עם בטטות ותפוחי עץ
סלט מעולה לאירוח
  • 1 פורסים את הבטטות לפרוסות דקות ומערבבים בקערה יחד עם השמן, הרוזמרין, המלח הגס והפלפל השחור.
  • 2 מחממים מחבת פסים. כשהיא חמה מסדרים את פרוסות הבטטות במחבת וצולים היטב מכל צד עד שהן מתרככות.
  • 3 חוצים את תפוח העץ לחצי וכל חצי פורסים לפרוסות דקות.
  • 4 חותכים את החסה לרצועות דקות.
  • 5 מנערים בצנצנת את כל מרכיבי הרוטב.
  • 6 מערבבים בקערה את החסה, פרוסות התפוח והבטטות הצלויות, ויוצקים מעל את הרוטב.
  • 7 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.3% 26% 5.7% 57%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב