דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 515 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק עגבניות ואורז
מרק מושלם לחורף
  • 1 מטגנים בשמן בסיר גדול את הבצל הקצוץ. כשהוא מתחיל להזהיב מוסיפים את השום והסוכר החום, ומטגנים עוד קצת.
  • 2 מרסקים על פומפייה את העגבניות ומוסיפים לבצל והשום בסיר. מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים עוד כ- 2 דקות. מוסיפים את המים והתבלינים, ומביאים לרתיחה.
  • 3 מבשלים כ- 40 דקות עד שהנוזלים מתחילים להצטמצם, מוסיפים את האורז ומבשלים כ- 20 דקות נוספות. מוסיפים את הפטרוזיליה, מערבבים היטב ומכבים את האש. מתקבל מרק עגבניות ואורז פשוט מושלם שכולם יאהבו - אל תשכחו לאכול חם בליווי שקדי מרק או קרוטונים.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר מרק גדול.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.3% 9.5% 11.2% 73%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב