דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 515 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק עגבניות ואורז
מרק מושלם לחורף
  • 1 קוצצים את הבצל.
  • 2 מחממים שמן בסיר גדול ומטגנים בו את הבצל.
  • 3 כשהוא מתחיל להזהיב מוסיפים את השום והסוכר ומטגנים עוד קצת.
  • 4 מרסקים על פומפייה את העגבניות ומוסיפים לבצל והשום.
  • 5 מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים עוד 2 דקות. מוסיפים מים ותבלינים ומביאים לרתיחה.
  • 6 מבשלים כ- 40 דקות עד שהנוזלים מתחילים להצטמצם.
  • 7 מוסיפים את האורז ומבשלים עוד 20 דקות.
  • 8 מוסיפים את הפטרוזיליה, מערבבים היטב ומכבים את האש.
  • 9 אוכלים חם בליווי שקדי מרק או קרוטונים.
  • 10 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.3% 9.5% 11.2% 73%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2022, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב