גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח ישראלי | » | מרק עגבניות ואורז |
6 מנות/יחידות, 515 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
ציוד נדרש: סיר מרק גדול.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
כנסו: ספר המתכונים של טל אברזל
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 155 | 30 |
חלבונים (גרם) | 4.31 | 0.84 |
פחמימות (גרם) | 28 | 5 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 8.72 | 1.69 |
שומנים (גרם) | 3.66 | 0.71 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.26 | 0.05 |
נתרן (מ"ג) | 1,202 | 233.17 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 2.42 | 0.47 |
מים (גרם) | 433.8 | 84.18 |
ליקופן (מ"ג) | 4.66 | 0.9 |
ויטמין A (מק"ג) | 54.67 | 10.61 |
ויטמין B (מ"ג) | 1.75 | 0.34 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.09 | 0.02 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.06 | 0.01 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 1.03 | 0.2 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.29 | 0.06 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.25 | 0.05 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 30.8 | 5.98 |
ויטמין C (מ"ג) | 40.14 | 7.79 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.09 | 0.21 |
ויטמין K (מק"ג) | 21.01 | 4.08 |
סידן (מ"ג) | 60.3 | 11.7 |
ברזל (מ"ג) | 1.65 | 0.32 |
מגנזיום (מ"ג) | 28.9 | 5.61 |
זרחן (מ"ג) | 72.8 | 14.13 |
אבץ (מ"ג) | 0.43 | 0.08 |
אשלגן (מ"ג) | 460.05 | 89.27 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.17 | 0.03 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.02 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.15 | 0.03 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.05 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.05 | 0.01 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם