דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 292 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פסטה פנה עם ירקות ועשבי תיבול
  • 1 לבשל את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה ולסנן.
  • 2 בסיר רחב, לטגן בצל (סגול קצוץ גס) עד לשקיפות , להוסיף את הזוקיני (השטופים היטב והחתוכים לקוביות), לטגן כמה דקות ולערבב מידי פעם.
  • 3 להוסיף את שיני השום הקצוצות לדקה ואז להוסיף את העגבניות (ניתן לשלב 10 עגבניות שרי ו- 10 עגבניות שרי תמר - חתוכים לרבעים) ולערבב.
  • 4 לתת לעגבניות להתבשל כ- 4-5 דקות בלבד כדי שצורתן תישמר.
  • 5 לתבל בפלפל שחור ומלח לפי הטעם ולהוסיף לסיר את הפסטה פנה.
  • 6 לערבב ולתקן תיבול לפי הצורך.
  • 7 אפשר להוסיף מעל הכל עוד קצת שמן זית. זה מוסיף וזה בריא!
  • 8 את עשבי התיבול יש להוסיף בשלב הזה. לערבב דקה ולכבות את הגז.
  • 9 הצעת הגשה: לערוך בצלחת ולגרר מעל פרמזן או לפורר כל גבינה אחרת שאוהבים.
  • 10 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.9% 20.4% 11.7% 62%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב