דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

700 גרם לכל המתכון (המנה יכולה להספיק ל- 2 סועדים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
שווארמה הודו עם ירקות במחבת
  • 1 לחמם שמן זית במחבת.
  • 2 לקלף ולחתוך לפרוסות את הבטטה, שני הגזרים ושני בצלי השאלוט.
  • 3 להתחיל בטיגון הבטטה והגזר, לאחר שהתרככו, להוסיף את הבצלים.
  • 4 כעת נוסיף את רצועות השווארמה (קפואה או מוכנה מראש) יחד עם חופן עלי תרד שטופים וקרועים.
  • 5 נוסיף שתי כפות סילאן או רוטב בוטנים וקארי בדבש של משק לין ונערבב.
  • 6 על פי הטעם נתבל בפלפל שחור גס ובצ`ילי מקסיקני חריף.
  • 7 דקות בודדות של טיגון קל והמנה מוכנה - מומלץ להפוך את המחבת על צלחת או מסננת ולתת לשמן להיפרד לפני המזיגה לצלחת.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לפזר מעט זרעי צנובר מעל.

ציוד נדרש: מחבת לטיגון עדין.

הכנה מהירה במחבת אחד בלבד ללא בישול מוקדם של שום רכיב.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6% 21.3% 22% 50.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב