דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

22 מנות/יחידות, 40 גרם למנה\יחידה (20-24 עוגיות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות שוקולד לבן ללא גלוטן
  • 1 בקערה שמתאימה למיקרוגל ממיסים קלות את החמאה (חמאה רכה מאוד או מרגרינה).
  • 2 שמים בקערת המערבל, מוסיפים סוכר, סוכר וניל ומלח ומקציפים כ- 2 דקות.
  • 3 מוסיפים ביצה, מערבלים. מוסיפים עוד ביצה ומערבלים שוב.
  • 4 ממיסים בזהירות (בכל פעם שניות בודדות) את השוקולד הלבן, מוסיפים לתערובת ומערבלים.
  • 5 מנפים את הקמחים (תערובת הקמח והקונדיטור).
  • 6 מוסיפים בפעמיים שלוש את הקמחים ואבקת האפייה תוך כדי ערבול בין פעם לפעם.
  • 7 אם רוצים מוסיפים שוקולדים קצוצים, שוקולד צ`יפס או אגוזים קצוצים, או כמה מהם ביחד.
  • 8 מכסים את הקערה ושמים במקרר לכחצי שעה.
  • 9 שמים את אבקת הסוכר המנופה בצלחת עמוקה.
  • 10 מרטיבים את הידיים ולוקחים כל פעם גוש קטן, יוצרים כדור קטן, מגלגלים באבקת סוכר, מניחים על נייר אפייה בתבנית ופוחסים מעט.
  • 11 מדי פעם מרטיבים שוב את הידיים.
  • 12 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ- 13-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות (בתבנית להניח את העוגיות ברווח של 2 ס"מ זו מזו).
  • 13 לאחר שהעוגיות מתקררות, שומרים בכלי אטום.
  • 14 בתיאבון חיוך

העוגיות פריכות מבחוץ ונימוחות בפנים - הן ממש נמסות בפה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 25.9% 4% 70.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב