דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

22 מנות/יחידות, 40 גרם למנה\יחידה (20-24 עוגיות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקערה שמתאימה למיקרוגל ממיסים קלות את החמאה (חמאה רכה מאוד או מרגרינה).
  • 2 שמים בקערת המערבל, מוסיפים סוכר, סוכר וניל ומלח ומקציפים כ- 2 דקות.
  • 3 מוסיפים ביצה, מערבלים. מוסיפים עוד ביצה ומערבלים שוב.
  • 4 ממיסים בזהירות (בכל פעם שניות בודדות) את השוקולד הלבן, מוסיפים לתערובת ומערבלים.
  • 5 מנפים את הקמחים (תערובת הקמח והקונדיטור).
  • 6 מוסיפים בפעמיים שלוש את הקמחים ואבקת האפייה תוך כדי ערבול בין פעם לפעם.
  • 7 אם רוצים מוסיפים שוקולדים קצוצים, שוקולד צ`יפס או אגוזים קצוצים, או כמה מהם ביחד.
  • 8 מכסים את הקערה ושמים במקרר לכחצי שעה.
  • 9 שמים את אבקת הסוכר המנופה בצלחת עמוקה.
  • 10 מרטיבים את הידיים ולוקחים כל פעם גוש קטן, יוצרים כדור קטן, מגלגלים באבקת סוכר, מניחים על נייר אפייה בתבנית ופוחסים מעט.
  • 11 מדי פעם מרטיבים שוב את הידיים.
  • 12 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ- 13-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות (בתבנית להניח את העוגיות ברווח של 2 ס"מ זו מזו).
  • 13 לאחר שהעוגיות מתקררות, שומרים בכלי אטום.
  • 14 בתיאבון חיוך

העוגיות פריכות מבחוץ ונימוחות בפנים - הן ממש נמסות בפה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של רות

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)165411
חלבונים (גרם)1.22 3.05
פחמימות (גרם)2254
מתוכן סוכרים (גרם)7.54 18.82
שומנים (גרם)7.92 19.77
מתוכם שומן רווי (גרם)4.62 11.54
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)38.62 96.45
נתרן (מ"ג)87.53218.56
מים (גרם)4.7211.79
ויטמין A (מק"ג)9.8924.7
ויטמין B (מ"ג)0.150.36
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.07
ויטמין B3 (מ"ג)00.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.090.24
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.917.26
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.14
ויטמין D (מק"ג)0.130.32
ויטמין E (מ"ג)0.060.16
ויטמין K (מק"ג)0.020.05
סידן (מ"ג)3.568.89
ברזל (מ"ג)0.110.27
מגנזיום (מ"ג)0.741.85
זרחן (מ"ג)12.2430.57
אבץ (מ"ג)0.080.2
אשלגן (מ"ג)8.6921.7
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.120.3
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.10.24
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.230.57
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.210.53

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 25.9% 4% 70.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.35 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה