1. להכניס את המחמאה, השמן, המים וסוכר הוניל לסיר, ולהביא לרתיחה.
2. להנמיך את האש, להוסיף את הסולת ולערבב עד שהסולת רכה.
3. לכבות את האש ולהעביר את התערובת לקערת המיקסר.
4. להוסיף את אבקת האפייה ואת הקמח בהדרגה (מספיק כ- 1 ק"ג פחות כוס).
5. ללוש עד לקבלת בצק רך ונעים לעבודה.
6. בקערה לערבב את כל מצרכי המלית.
7. לקחת כדור בצק וליצור גומה, להכניס מעט מהמילוי ולסגור לכדור.
8. עם פינצטה מיוחדת לצבוט את הבצק מכל הכיוונים.
9. להכניס לאפייה בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 20-25 דקות עד להזהבה קלה.
10. לבזוק על העוגיות מעט אבקת סוכר לפי הטעם.
11. בתיאבון