דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 33 גרם למנה\יחידה (2 תבניות אינגליש קייק)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד לבן רכה ללא גלוטן
  • 1 מפרידים את הביצים.
  • 2 מוסיפים לחלמונים את סוכר הוניל והשמן, בוחשים. מוסיפים את המים (או החלב) ובוחשים.
  • 3 מוסיפים לחלבונים קורט מלח (עוזר להקצפה טובה) ומקציפים.
  • 4 כאשר נוצר קצף לבן, מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף לקצף חזק וגמיש.
  • 5 בקערה גדולה שמתאימה למיקרוגל ממיסים בזהירות ובכמה פולסים קצרים את השוקולד הלבן (אפשר גם בבן מארי - בקערה או סיר מעל סיר שבו מים רותחים).
  • 6 שופכים את בלילת החלמונים לשוקולד המומס ובוחשים (לבדוק שהשוקולד לא חם מדי).
  • 7 מנפים את הקמחים (תערובת הקמח והקורנפלור) ומוסיפים לבלילת החלמונים והשוקולד, מערבבים רק עד שהתערובת אחידה.
  • 8 מוסיפים את קצף הביצים ומקפלים בעדינות.
  • 9 מוזגים לשתי תבניות אינגליש קייק ואופים בתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות, כ- 25-30 דקות.
  • 10 משאירים כ- 5 דקות בתנור כבוי ומוציאים.
טיפ למתכון
לאחר שהעוגה מתקררת, יפה לזרות אבקת סוכר. אפשר להכין בתבניות מאפינס חד פעמיות.

העוגה יוצאת רכה ונימוחה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 25.1% 11.1% 63.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב