דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 371 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מוקפץ צמחוני עם רצועות תחליף מהצומח
ארוחת צהריים צמחונית וטעימה
  • 1 לצרוב מעט את רצועות העוף והבקר הצמחוניות עם שמן השומשום, רוטב הסויה ורוטב הפאד תאי, ולבשל כ- 3 דקות עד שמצטמצם.
  • 2 להוסיף את הירקות, עוד 3 כפות רוטב פאד תאי ועוד כף סויה כהה, ולבשל כ- 10 דקות תוך כדי ערבוב עד שהירקות מתרככים.
  • 3 לבשל את אטריות האודון בנפרד לפי הוראות היצרן (להשרות במים רותחים כ- 10 שניות) ולהוסיף אותן רגע לפני שהירקות מתרככים (האטריות מתבשלות ממש מהר ומומלץ שלא לבשל אותן הרבה).
  • 4 לפזר מעל את הבצל הירוק הקצוץ ולהגיש חם!
  • 5 בתיאבון חיוך

אני השתמשתי ברצועות צמחוניות עוף/בקר כשכל חבילה שווה 160 גרם (במתכון יש מוצרים דומים לשם חישוב הערך התזונתי, 300 גרם סה"כ, כל חצי חבילה שווה 150 גרם).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.5% 6.8% 28.2% 53.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב