דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 17 גרם למנה\יחידה (כל מנה מכילה כ- 2 כפות גדושות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
גרנולה תוצרת בית
  • 1 מערבבים היטב את הקוואקר עם השמן (ניתן להשתמש גם בשמן חמניות) והדבש (ניתן להשתמש בסילאן במקום).
  • 2 מוסיפים את השקדים ואגוזי הלוז הטחונים גס מאוד ואם רוצים גם את הקינמון.
  • 3 מכניסים לתנור בחום של 170 מעלות בערך ובוחשים מדי דקה או שתיים עד שהתערובת מזהיבה.
  • 4 מוציאים מהתנור, מחכים שהתערובת תתקרר ומוסיפים את הפירות יבשים.
  • 5 ניתן להחליף את הפירות היבשים בכל פרי אחר שאוהבים וכן גם את הפיצוחים, למשל לשים זרעי חמניות או פשתן או כל מה שאוהבים.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.8% 22.5% 9% 59.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב