דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 404 גרם למנה\יחידה (6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק שעועית לבנה
מרק שעועית לבנה טעים ביותר
  • 1 לילה קודם להשרות את השעועית במים למשך כל הלילה ולסנן.
  • 2 בסיר לחץ לחמם את השמן. לקצוץ את הבצל ולטגן אותו עד להזהבה קלה.
  • 3 להוסיף את השעועית המסוננת, רסק העגבניות והתבלינים ולערבב.
  • 4 להוסיף את המים, לסגור במכסה ולהביא לרתיחה.
  • 5 להנמיך את הגז ולבשל שעה.
  • 6 להגיש עם אורז לבן.
  • 7 בתיאבון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.6% 9.6% 19.7% 57.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב