דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 90 גרם למנה\יחידה (12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת חמאה
  • 1 במיקסר חשמלי שמים את החמאה המרוככת, הסוכר, סוכר הוניל וחבילת הקמח התופח.
  • 2 מערבבים לפירורים.
  • 3 מוציאים מתוך התערובת צלוחית של פירורים ושמים בצד.
  • 4 מוסיפים את השמנת והביצים ומערבלים היטב לבלילה חלקה.
  • 5 משמנים תבנית מאורכת ושופכים לתוכה את הבלילה.
  • 6 מפזרים מעל את הפירורים ששמרנו בצד.
  • 7 אופים בחום של 175 מעלות למשך שעה ומוציאים.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף שוקולד צ`יפס או תפוחים בתחתית העוגה.

עוגה של אמא שלי ששידרגתי את המרכיבים. זו העוגה האהובה על בני הבית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 27.7% 8.4% 63.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב