מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 219 גרם למנה\יחידה (4-6 מנות (תלוי בגודל))
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מנה טעימה ומיוחדת
- 1 לשומרי הכשרות - לצלות את אשכי ההודו טרם ההכנה (כמו כבד).
- 2 לפזר על אשכי ההודו את המלח, הפלפל השחור ומיץ הלימון, לצפות אותם בקמח, לטגן בשמן למשך כמה דקות מכל צד ולהניח בצד.
- 3 באותו השמן לטגן את הבצל עד להזהבה יפה, להוסיף את רצועות הפלפלים והפטרוזיליה, לערבב עד לריכוך ולתבל לפי הטעם. להוסיף את האשכים, לערבב בעדינות ולהגיש חם!
- 4 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אפשר גם להכין את אשכי ההודו על המנגל.
הערך התזונתי לא כולל את אשכי ההודו. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.8% |
13% |
9.4% |
68.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב