מצרכים למתכון
4 מנות/יחידות, 213 גרם למנה\יחידה (4 מנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 מכניסים לסיר או לתבנית את הדגים כשהעור כלפי מטה.
- 2 מוסיפים את שאר המצרכים פרט לפטריות.
- 3 הופכים את הדגים כשהעור כלפי מעלה ומעליהם מפזרים את הפטריות.
- 4 מבשלים בסיר מכוסה בלהבה גבוהה 10 דקות או אופים בתנור מחומם מראש ל- 250 מעלות בתבנית מכוסה כ- 15 דקות ומגישים חם.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ניתן לבשל על הגז או לאפות בתנור.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.3% |
50.3% |
9.4% |
32% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב