דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

406 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • חממו על אש קטנה חלב, הוסיפו את שיבולת השועל וערבבו עד לקבלת תערובת סמיכה. מזגו לצלוחית והוסיפו מעל את התותים החתוכים והשקדים הכתושים.
טיפ למתכון
ניתן להמיר את חלב הפרה בחלב עזים או חלב סויה. ניתן להוסיף כל מנת פרי אחרת במקום התותים כמו כן להמיר את השקדים בסוג אגוז אחר שבאותו משקל. ניתן להמתיק עם 1 כפית סוכר חום לפי הצורך

ארוחת בוקר המספקת אנרגיה טובה והמציעה מגוון רחב של ערכים תזונתיים הכוללת ויטמינים מקבוצת B, ברזל, חומצה פולית וסיבים תזונתיים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5% 9.9% 19.7% 65.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב