דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 191 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כרוב ניצנים בתיבול של שמן זית ושום
מנה טעימה, דיאטטית ובריאה
  • 1 מבשלים את כרוב הניצנים על פי הוראות היצרן.
  • 2 בסיר אחר, מבשלים את הבטטה במים עם קורט מלח עד לריכוך.
  • 3 מסננים את כרוב הניצנים מהמים ומעבירים לקערה.
  • 4 חותכים את הבטטה לקוביות קטנות ומוסיפים לכרוב הניצנים.
  • 5 מוסיפים כף שמן זית, כפית מלח, קורט פלפל שחור ו- 3 קוביות שום כתוש (או שום כתוש טרי) ומערבבים עד שהשום כבר לא קפוא והטעמים מתאחדים.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10% 6.7% 17.9% 65.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב