דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 96 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סופלה שוקולד
קינוח שוקולדי שחיתותי
  • 1 על סיר אדים ומעליו קערה (בן-מארי) להמיס את השוקולד המריר והחמאה. להוסיף את הביצים (כל פעם אחת ולטרוף במטרפה ידנית). להסיר מהאש ולהוסיף את ליקר השוקולד, הקמח והסוכר. לערבב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
  • 2 לשמן 12 קעריות קטנות חד פעמיות, להניח בכל קערה קוביית שוקולד לבן ולצקת מעל את בלילת הסופלה. לחמם את התנור מראש לחום של 170 מעלות ולאפות במשך כ- 13-15 דקות.
  • 3 לזרות מעל כל סופלה שוקולד כף אבקת סוכר ולהגיש חם.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להגיש את הסופלה עם כדור גלידה בצד באיזה טעם שאוהבים.

ציוד נדרש: קעריות קטנות חד פעמיות.

שיטת ההכנה כוללת גם המסה בבן-מארי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 27.8% 8.7% 63.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב