דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 81 גרם למנה\יחידה (10-12 פרוסות פרנץ טוסט (תלוי בעובי))

  • החלה
  • חלה מתוקה - אריזת ניילון (500 גרם)
    פרוסה
  • הבלילה
  • ביצים - 2 יחידותL
  • חלב - 1/2 כוס
  • תמצית וניל - 1/4 כפית - סה"כ (1 מ"ל)
    איכותית
  • סוכר - כף גדושה
  • לטיגון
  • חמאה - 1/3 אריזת נייר - סה"כ (33 גרם)
    לפי הצורך (כל פעם קצת)
  • לשכבת הברולה
  • סוכר - 11 כפיות שטוחות
    10-12 כפיות
  • לפידור מעל
  • אבקת סוכר - 5.5 כפיות
    5-6 כפיות

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פרנץ` טוסט ברולה
הפרנץ` טוסט הכי טעים שתכינו
  • 1 פורסים את החלה לפרוסות בעובי הרצוי.
  • 2 מערבבים את כל מרכיבי הבלילה, טובלים היטב פרוסת חלה אחת בכל פעם.
  • 3 ממיסים מעט מהחמאה במחבת, מניחים את פרוסת החלה ומטגנים כדקה מכל צד.
  • 4 מניחים את הפרנץ` טוסט בצלחת, מפזרים שכבת סוכר דקה על כל פרנץ` טוסט (כפית לכל פרוסה) וצורבים עם ברנר.
  • 5 מפדרים באבקת הסוכר (כ- 1/2 כפית לכל פרוסה) ומגישים עם פירות שאוהבים כמו פירות יער, תותים ועוד.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: ברנר.

הערך התזונתי לא כולל את הפירות להגשה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 10.9% 13.4% 75.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב