דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

13 מנות/יחידות, 108 גרם למנה\יחידה (12-14 יחידות נאמס)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
נאמס אפוי בתנור
אחת המנות הראשונות האסיאתיות הטעימות ביותר
  • 1 בעזרת מספריים לחתוך את אטריות השעועית לרצועות קצרות, להניח בקערה, להוסיף את כל שאר מרכיבי המילוי ולערבב היטב. בינתיים, לחמם מראש את התנור לחום של 200 מעלות טורבו.
  • 2 לתבנית או צלחת עגולה ומעט עמוקה למזוג 1/2 כוס מים רותחים ו- 1/4 כוס מים בטמפרטורת החדר. לטבול כל דף אורז במים למשך כ- 15-20 שניות מכל צד. שימו לב: דף האורז צריך להיות מעט יציב עדיין, אם יהיה רך מדי כשנוציא אותו מהמים יהיה קשה לגלגל אותו.
  • 3 להניח את דף האורז על משטח העבודה, להניח מעט מהמילוי (כ- 3 כפות), לקפל קודם את שני הצדדים פנימה ואז להתחיל לגלגל.
  • 4 להניח את הנאמס על תבנית התנור המרופדת בנייר אפייה, לרסס היטב את הנאמס עם ספריי השמן ולאפות בתנור החם למשך כ- 25-30 דקות או עד שהם מוכנים (לוודא שדף האורז קריספי לפני שמוציאים).
  • 5 לערבב בקערה נפרדת את כל מרכיבי הרוטב לנאמס. לסדר את הנאמס בכלי הגשה, להניח בצד את הרוטב ולהגיש עם עלי חסה, עלי נענע או עלי בזיליקום תאילנדי ופרוסות פלפל אדום חריף.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לעשות שימוש בכל צבע של פלפל שאוהבים. אופן האכילה: עוטפים את הנאמס בעלה חסה (רצוי חסה אייסברג), מוזגים מעל מעט מהרוטב, מפזרים את עלי הנענע והפלפל החריף ומתענגים על נאמס אפוי מטורף!

הערך התזונתי לא כולל את החסה ושאר מרכיבי ההגשה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 6% 6.1% 84%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.07 (0.07 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב