דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 98 גרם למנה\יחידה (15 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת זברה גאורגית
  • 1 מקציפים חלבונים עם סוכר עד לקבלת קצף רך.
  • 2 מוסיפים את החלמונים ו- 200 גרם חמאה ומערבבים.
  • 3 מערבבים את האשל עם הסודה לשתיה ומוסיפים לתערובת.
  • 4 מוסיפים את הקמח בהדרגה עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 5 מוציאים מהתערובת כרבע מהכמות, מוסיפים את הקקאו ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 6 משמנים תבנית עגולה מס` 24 ומניחים את התערובות לסירוגין בצורת ספירלה.
  • 7 אופים ב- 170 מעלות כ- 40 דקות.
  • 8 ממיסים על הגז את השוקולד המריר (60% מוצקי קקאו), המים ו- 50 גרם חמאה.
  • 9 מורחים את קרם השוקולד לאחר צינון העוגה.
  • 10 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 25.7% 6.7% 67.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.35 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב