דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה (12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פאי דובדבנים
  • 1 להכניס את הקמח, המחמאה והמים לקערה וללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש.
  • 2 לחלק את הבצק לשני חלקים.
  • 3 מחלק אחד לרדד עלה עגול בגודל תבנית פאי או 24 ס"מ ולרפד בו את התבנית כולל השוליים.
  • 4 למרוח מעל הבצק את מלית הדובדבנים וליישר.
  • 5 מהחצי השני של הבצק לרדד גם כן עלה ולכסות בו את הפאי. לצבוט בצדדים את הבצק כדי שהפאי יהיה סגור היטב.
  • 6 אם נותר מעט בצק ניתן ליצור צורות ממנו ולשים על הבצק.
  • 7 להבריש בביצה טרופה ולהכניס לאפייה ל- 40-50 דקות על 180 מעלות עד שהבצק מזהיב והפאי מוכן.
  • 8 ניתן לפזר אבקת סוכר מעל.
  • 9 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 23.9% 5.5% 70.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב