דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

64 מנות/יחידות, 21 גרם למנה\יחידה (64 מיני מיני רוגלך)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רוגלך
רוגלך ביתי וטעים
  • 1 ללוש את כל החומרים של הבצק, לעטוף בניילון נצמד ולהכניס ללילה למקרר.
  • 2 לחמם תנור ל- 180 מעלות.
  • 3 לחלק את הבצק לארבעה חלקים ולרדד על משטח מקומח כל חלק בנפרד לצורת עיגול.
  • 4 לחצות כל עיגול לחצי, לרבע וכל רבע לעוד ארבע. סך הכל 16 משולשים מכל עיגול מרודד.
  • 5 לשים בקערה: שוקולד ומים רותחים ולערבב טוב טוב.
  • 6 למרוח על הבצק (לפני שחותכים אותו למשולשים) את השוקולד ולגלגל כל משולש מהחלק הרחב פנימה לחלק הצר.
  • 7 להניח על תבנית אפייה מרופדת, למרוח בביצה טרופה ולאפות 16-17 דקות (לא לייבש אותם). להוציאם בעודם רכים.
  • 8 לצנן ולבזוק מעל אבקת סוכר (לשמור בכלי סגור).
  • 9 בתיאבון חיוך

לשים לב כי יש למרוח את השוקולד לפני שחותכים את הבצק למשולשים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 32.2% 8.6% 59.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב