דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 120 גרם למנה\יחידה (מספר המנות מוערך ואינו מדויק)

  • חציל - יחידה בינונית (330 גרם)
  • קישוא - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (436 גרם)
  • עגבנייה - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (344 גרם)
  • שום - 10 שיניים
  • פפריקה - כפית שטוחה
    פפריקה אדומה
  • אורגנו מיובש - כפית שטוחה (1 גרם)
    או בזיליקום יבש
  • כמון טחון - כפית גדושה
  • שמן זית - כפית (5 מ"ל)
  • מלח - קורט
  • מי ברז - לפי מידת הצורך
    הירקות מגירים נוזלים מעצמם

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט חצילים וקישואים
שילוב מצוין בין חצילים לקישואים
  • 1 לקלף את החציל, העגבניות והקישואים ולחתוך לקוביות (כסנטימטר - סנטימטר וחצי).
  • 2 לשים את הירקות החתוכים בסיר, להוסיף שום כתוש ומעט מים, ולבשל על אש קטנה כעשרים דקות.
  • 3 להוסיף את שמן הזית, הפפריקה האדומה, המלח, הכמון והאורגנו (או בזיליקום יבש) ולבשל כעשרים דקות נוספות.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
טיפ - הירקות טעימים כאשר הם רכים אך לא רכים מדי, כדי לא להפוך את הסלט למחית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.3% 6.1% 11.6% 67%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב