דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 195 גרם למנה\יחידה (6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת פיצה
  • 1 לבשל את הפסטה לפי ההוראות ולסנן.
  • 2 בסיר לחמן שמן ולטגן את השום הכתוש עם 4 כפות שמן.
  • 3 להוסיף את העגבניות המרוסקות, הרסק והתבלינים ולערבב.
  • 4 להביא לרתיחה ולשפוך לתוכו את הפסטה המבושלת.
  • 5 לשמן תבנית אפייה חד פעמית מרובעת עם כף שמן.
  • 6 לשפוך את תערובת הפסטה לתוכה וליישר.
  • 7 להניח את פרוסות הגבינה מעל התערובת.
  • 8 להכניס לאפייה בחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות עד שהגבינה מזהיבה.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון ובישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 15.4% 23.3% 58.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב