דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 165 גרם למנה\יחידה (12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד וקרם
  • 1 בקערה נפרדת לערבב את כל המצרכים היבשים חוץ מהסוכר: קמח (מנופה), נס קפה, קקאו (לנפות לפני השימוש) וסודה לשתיה.
  • 2 בקערה נפרדת לטרוף את הביצים, להוסיף את הסוכר, להמשיך לטרוף עד שהסוכר נמס (אני השתמשתי במקצף יד במהירות איטית), להוסיף שמן ולערבב.
  • 3 לשפוך את התערובת היבשה בפעמיים שלוש לתוך הקערה של הביצים ולערבב עד שמקבלים תערובת אחידה.
  • 4 להוסיף את המים החמים כל פעם רבע כוס, לערבב עד לקבלת עיסה חלקה.
  • 5 לשפוך לתוך תבנית משומנת.
  • 6 לאפות בחום בינוני 180 מעלות למשך 30 דקות.
  • 7 להוציא מהתנור ולהניח על רשת לקירור.
  • הכנת הקרם:
  • 1 בסיר קטן להביא לרתיחה את השמנת המתוקה.
  • 2 כשרותח להוסיף 200 גרם שוקולד (מריר או חלבי - מה שאוהבים).
  • 3 לערבב עד להמסת השוקולד ולקבלת מרקם חלק.
  • 4 בעוגה שלי רואים שוקולד עם אגוזי לוז, פשוט במקום שוקולד רגיל המסתי כדורי שוקולד ממולאים באגוזי לוז שהיה לי בבית ושברתי אותם מעט.
  • 5 כשהעוגה מתקררת, לשפוך מעליה את הקרם.
  • 6 אין צורך לשמור בקירור. אם העוגה לא מתחסלת, אפשר להשאיר מכוסה בפעמון של עוגה בטמפרטורת החדר.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה מס` 26 או תבנית חד פעמית מרובעת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 31.4% 7.5% 61.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב