דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

1.07 ק"ג לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עגבניות שרי צלויות
  • 1 לחמם תנור ל- 200 מעלות.
  • 2 לחתוך את העגבניות לחצי.
  • 3 להניח בתבנית מתאימה נייר אפייה ומעל לסדר את העגבניות כשהחלק החתוך למעלה.
  • 4 לפזר מעל את המלח.
  • 5 לפזר גם את שמן הזית.
  • 6 אם יש לכם בגינה עלי זעתר, טימין או רוזמרין, אפשר להניח כמה עלים מעל.
  • 7 להכניס לתנור בערך ל- 45 דקות.
  • 8 לקרר בתנור.
  • 9 להוציא בעדינות את העגבניות ולאחסן בתוך קופסא מתאימה או צנצנת ולשמור בקירור.
טיפ למתכון
כשהעגבניות מוכנות הן מתאימות לתוספת לסנדוויצ`ים, למקרוני או לשקשוקה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.1% 44.4% 8.1% 36.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1 (1.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב