דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 257 גרם למנה\יחידה (6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מרק עדשים עם טופו
שילוב נהדר ובריא של עדשים וטופו
  • 1 שוטפים היטב כוס וחצי עדשים כתומות/אדומות. ניתן להשרות כשעה ולסנן את המים.
  • 2 מרתיחים 4 כוסות מים ומוסיפים את העדשים.
  • 3 קוצצים בצל גדול ומאדים עד להזהבה במחבת עם כפית שמן קנולה. לחובבי הג`ינג`ר - ניתן לקצוץ קוביית ג`ינג`ר קטנה ולהוסיף לבצל.
  • 4 מוסיפים לסיר המרק תבלינים לפי הטעם - מלח, פלפל, קארי מסאלה (תבלין הודי) וקורט כורכום.
  • 5 מוסיפים את הבצל המאודה וממשיכים לבשל על להבה נמוכה במשך 30 דקות. מערבבים מדי פעם בכף עץ על מנת למנוע הידבקות העדשים לתחתית הסיר.
  • 6 מוסיפים קוביות טופו למרק וממשיכים לבשל כ- 10 דקות.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.1% 7.6% 27.7% 55.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב