שילוב נהדר ובריא של עדשים וטופו
1. שוטפים היטב כוס וחצי עדשים כתומות/אדומות. ניתן להשרות כשעה ולסנן את המים.
2. מרתיחים 4 כוסות מים ומוסיפים את העדשים.
3. קוצצים בצל גדול ומאדים עד להזהבה במחבת עם כפית שמן קנולה. לחובבי הג`ינג`ר - ניתן לקצוץ קוביית ג`ינג`ר קטנה ולהוסיף לבצל.
4. מוסיפים לסיר המרק תבלינים לפי הטעם - מלח, פלפל, קארי מסאלה (תבלין הודי) וקורט כורכום.
5. מוסיפים את הבצל המאודה וממשיכים לבשל על להבה נמוכה במשך 30 דקות. מערבבים מדי פעם בכף עץ על מנת למנוע הידבקות העדשים לתחתית הסיר.
6. מוסיפים קוביות טופו למרק וממשיכים לבשל כ- 10 דקות.
7. בתיאבון