דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

24 מנות/יחידות, 54 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת מרנג וקצפת
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות. להעביר את את מצרכי הבצק למיקסר עם וו גיטרה ולערבב עד שהבצק אחיד. להניח את הבצק בתבנית מתאימה (ראו "ציוד נדרש"), לשטח ולהכניס לאפייה למשך כ- 10 דקות. להנמיך את חום התנור ל- 120 מעלות טורבו.
  • 2 להקציף את החלבונים ולהוסיף בהדרגה את הסוכר במשך כ- 7 דקות עד לקבלת קצף נוקשה. לאפות בתנור למשך כשעה וחצי.
  • 3 להקציף את השמנת המתוקה עם אינסטנט הפודינג והחלב עד לקבלת קצפת.
  • 4 להרכיב את העוגה: על הבצק האפוי שעבר צינון למרוח את הקצפת ומעל להניח את המרנג. להמיס במיקרוגל את השוקולד עם השמן ולזלף מעל המרנג.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בגודל 25x30 או תבנית בקוטר 26 ס"מ עגולה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 28.1% 7.4% 64.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב