דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 236 גרם למנה\יחידה (4-5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט ירקות ישראלי
סלט ירקות שכולם אוהבים
  • 1 לקצוץ דק מלפפונים, עגבניות ובצל ולשים בקערה.
  • 2 לקלף את האבוקדו ולחצות אותו לשניים לאורכו.
  • 3 להכין רוטב תיבול ממלח, פלפל שחור, לימון, שום כתוש ושמן זית.
  • 4 להעביר את הירקות הקצוצים לצלחת הגשה נאה.
  • 5 להניח את 2 חצאי האבוקדו משני צידי הצלחת.
  • 6 לצקת את רוטב התיבול מעל הירקות.
  • 7 לפזר אורגנו מעל הסלט.
  • 8 בתיאבון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.1% 30.7% 8.7% 45.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.79 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב