דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט ירקות שכולם אוהבים

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 236 גרם למנה\יחידה (4-5 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקצוץ דק מלפפונים, עגבניות ובצל ולשים בקערה.
  • 2 לקלף את האבוקדו ולחצות אותו לשניים לאורכו.
  • 3 להכין רוטב תיבול ממלח, פלפל שחור, לימון, שום כתוש ושמן זית.
  • 4 להעביר את הירקות הקצוצים לצלחת הגשה נאה.
  • 5 להניח את 2 חצאי האבוקדו משני צידי הצלחת.
  • 6 לצקת את רוטב התיבול מעל הירקות.
  • 7 לפזר אורגנו מעל הסלט.
  • 8 בתיאבון.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של ברזלי אוצרה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)13557
חלבונים (גרם)2.58 1.1
פחמימות (גרם)146
מתוכן סוכרים (גרם)5.16 2.19
שומנים (גרם)9.12 3.87
מתוכם שומן רווי (גרם)1.37 0.58
נתרן (מ"ג)165.6370.3
סיבים תזונתיים (גרם)4.51 1.91
מים (גרם)208.0888.32
ליקופן (מ"ג)2.661.13
ויטמין A (מק"ג)49.4320.98
ויטמין B (מ"ג)2.671.13
ויטמין B1 (מ"ג)0.10.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.04
ויטמין B3 (מ"ג)1.350.57
ויטמין B5 (מ"ג)0.790.33
ויטמין B6 (מ"ג)0.280.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)53.9122.88
ויטמין C (מ"ג)24.2410.29
ויטמין E (מ"ג)1.350.57
ויטמין K (מק"ג)26.4911.24
סידן (מ"ג)41.1717.47
ברזל (מ"ג)0.880.37
מגנזיום (מ"ג)33.5814.25
זרחן (מ"ג)71.330.26
אבץ (מ"ג)0.620.26
אשלגן (מ"ג)563.45239.15
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.760.32
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.060.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.70.3
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)3.451.46
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)3.191.36

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.1% 30.7% 8.7% 45.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.79 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.