דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 137 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט חומוס של מלי
  • 1 לטגן את הבצל בשמן עד להזהבה קלה, להוסיף את השום ולהמשיך לטגן כדקה.
  • 2 להסיר מהאש, להוסיף את גרגירי החומוס, התבלינים ורוטב הצ`ילי המתוק.
  • 3 להוסיף את הכוסברה ולערבב היטב.
  • 4 בתיאבון חיוך
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
החומוס שייך למשפחת הקטניות ונחשב לבריא מאוד, ולכן מומלץ להשתמש בגרגירי חומוס מיובשים במקום המשומרים, להשרות אותם ללילה ולבשל אותם עד שמתרככים. ולעצלים מבינינו יש פתרון נוסף - גרגירי חומוס קפואים שכבר בושלו מראש.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 21.5% 16.5% 59.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב