דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 134 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
בקלאווה מבצק עלים
טעימה מאוד עם כוס תה ונענע
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 לחלק את הבצק לשלושה חלקים לפי גודל התבנית. לשמן את התבנית בעזרת מברשת ולהניח עלה אחד. שימו לב: על כל עלה להבריש חמאה בכמות נדיבה.
  • 3 לערבב בקערה את כל מצרכי המלית (להשאיר בצד 3 כפות). לפזר שליש מהכמות על העלה ולהניח מעל עוד עלה. ככה לעשות עוד פעמיים.
  • 4 את 3 הכפות ששמנו בצד לפזר על העלה האחרון לאחר שמרחנו אותו בחמאה. לחתוך למעויינים בעזרת סכין חדה ולהכניס לאפייה בתנור למשך כ- 40 דקות או עד שהבצק מזהיב קלות.
  • 5 את מצרכי הסירופ למזוג בסיר ולבשל כחצי שעה עד לסמיכות קלה (תוך כדי ערבוב). למזוג את הסירופ על הבקלאווה בעודה חמה.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בינונית 20x30.

הערך התזונתי לא כולל את מי הזהר. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 37.4% 8.7% 51%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.63 (0.66 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב