1. לרפד תבנית בנייר אפייה.
2. לשבור על התחתית מחצית מהעוגיות.
3. להמיס בקלחת שוקולד לבן + 2 כפות חלב + 25 גרם חמאה + 8 בונדוקים (אגוזי מלך) ולצקת על שברי האוראו.
4. להכניס למקפיא ל- 20 דקות.
5. להוציא מהמקפיא ולשבור שכבה שנייה של עוגיות אוראו.
6. להמיס בקלחת שוקולד מריר + 2 כפות חלב + 25 גרם חמאה + 8 בונדוקים (אגוזי מלך) ולצקת על שברי האוראו.
7. להכניס למקפיא ל- 4 שעות ולחתוך לריבועים.
8. לשמור במקפיא ולצנן בטמפרטורת החדר 5 דקות לפני ההגשה.
9. בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם בישול.