דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 600 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לשים את כל החומרים בסיר למעט המלח ואבקת מרק העוף.
  • 2 להביא לרתיחה. להנמיך את הלהבה ולבשל עד שהעוף מוכן, כשעה בערך.
  • 3 בעשר הדקות האחרונות להוסיף מלח ואבקת מרק עוף.
  • 4 לבשל עוד 10-15 דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף בתחילת הבישול גריסי פנינה או אורז.

ציוד נדרש: סיר גדול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 13.1% 58.3% 26%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב