דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

648 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
רוטב לפיצה
  • 1 בסיר לחמם את השמן, להוסיף את השום הכתוש ורסק העגבניות ולערבב.
  • 2 להוסיף את המים ושאר התבלינים ולהביא לרתיחה.
  • 3 להנמיך את האש ולבשל כ- 15-20 דקות.
  • 4 לפזר על הפיצה (ניתן גם לפזר על פסטה).
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין מנה כפולה ולאחר שהרוטב מתקרר - להקפיא במנות קטנות ולהפשיר בשעת הצורך.

ניתן להשתמש גם כרוטב לפסטה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 31% 9.5% 58.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב