דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

648 גרם לכל המתכון

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בסיר לחמם את השמן, להוסיף את השום הכתוש ורסק העגבניות ולערבב.
  • 2 להוסיף את המים ושאר התבלינים ולהביא לרתיחה.
  • 3 להנמיך את האש ולבשל כ- 15-20 דקות.
  • 4 לפזר על הפיצה (ניתן גם לפזר על פסטה).
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין מנה כפולה ולאחר שהרוטב מתקרר - להקפיא במנות קטנות ולהפשיר בשעת הצורך.

ניתן להשתמש גם כרוטב לפסטה.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אביגייל פולק כהן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)672104
חלבונים (גרם)11.74 1.81
פחמימות (גרם)7211
מתוכן סוכרים (גרם)0.48 0.07
שומנים (גרם)38.18 5.89
מתוכם שומן רווי (גרם)2.47 0.38
נתרן (מ"ג)847.79130.83
סיבים תזונתיים (גרם)1.51 0.23
מים (גרם)326.1950.34
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)11.951.84
ויטמין B (מ"ג)1.330.21
ויטמין B1 (מ"ג)0.090.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.390.06
ויטמין B5 (מ"ג)0.260.04
ויטמין B6 (מ"ג)0.530.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.091.09
ויטמין C (מ"ג)16.372.53
ויטמין E (מ"ג)0.240.04
ויטמין K (מק"ג)40.556.26
סידן (מ"ג)163.4125.22
ברזל (מ"ג)1.430.22
מגנזיום (מ"ג)18.192.81
זרחן (מ"ג)68.2910.54
אבץ (מ"ג)0.590.09
אשלגן (מ"ג)202.6531.27
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.170.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.110.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 31% 9.5% 58.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.47 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.